I dalje efekat Kolarov, Pep mora ovo da učini!

Izvor: Sportske.net, 03.Feb.2019, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I dalje efekat "Kolarov", Pep mora ovo da učini!

Pravila moraju da se poštuju, a ono će ga koštati papreno.

Mančester siti nikako da reši pitanje bekova u potpunosti.

Kajl Voker je na desnom, dok je na levom boku uglavnom Danilo, ali to neće biti dovoljno pošto se piše o odlasku Mendija iz kluba.

Engleski mediji tvrde da će "Građani" pokušati da dovedu Bena Čilvela iz Lestera, kao i Arona Van-Bisaku iz Kristal Palasa.

Čilvel je pravo otkrovenje u redovima "Lisica" gde igra levog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << beka, dok se za Van-Bisaku interesuje i Mančester junajted.

Procena je da bi par bekova mogao da košta i do 80 miliona funti, a razlog je jednostavan - oni su Englezi.

Premijer liga nalaže da ekipe moraju da imaju određeni broj igrača koji su iz Velike Britanije ili su ponikli na Ostrvu, pa bi oni bili dugoročno rešenje za dva problema.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.