Hteo ga Junajted, klub ga kaznio klupom!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2020, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hteo ga Junajted, klub ga "kaznio" klupom!

Francuz ni blizu prvog tima posle januarskih dešavanja.

Mančester Junajted je tražio igrače na sve strane tokom januara.

Vudvord je na kraju uspeo da dovede željenog Bruna Fernandeša, ali i Odiona Igala koji se vratio na Ostrvo. Na spisku pojačanja je bilo još sijaset imena, jedno od njih jeste i Bubakar Sumare.

Francuz je bio tražena meta, osim Junajted za igrača Lila su se interesovali Njukasl i Čelsi. Ipak do transfera nije došlo, Sumare >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je ostao sa "dogama", ali ga od kraja januara nema u postavi prvog tima.

Trener Lila, Kristof Galtie je priznao da postoji problem na liniji igrač-klub i da se ovakvi problemi dešavaju, čelnici će pokušati da srede situaciju unutar kluba.

Sumare je jedan od pregršt igrača koji predstavljaju budućnost francuskog fudbala, ali deluje da 'glava' i nije baš na mestu.

Vrednost veznog igrača se procenjuje na 40 miliona evra, do leta bi zbog pomenutih dešavanja mogla ići i ispod toga.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.