Hoće li Van Gal večeras izvesti ovaj tim?

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2016, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li Van Gal večeras izvesti ovaj tim?

Znate koliko ima problema sa povređenim igračima, a večeras njegova ekipa gostuje Mitjilandu. Kakve su šanse?

U okviru šesnaestine finala Lige Evrope večeras Mančester junajted gostuje Mitjilandu, ekipi iz Danske koja je spremna na sve kako bi prošla u narednu fazu.

Problema ima dosta u Junajtedu, a uglavnom su to povrede standardnih prvotimaca. Poslednje su povrede Botvik-Džeksona, Vejna Runija i Maruana Felainija, niko od njih se nije našao u avionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je leteo ka Danskoj.

Pored toga, odavno u timu nema Roha, Valensije, Janga, Švajnštajgera, Januzaja, Darmijana i Šoa.

Mislite li da će ekipa Mančester junajteda izgledati ovako?
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVA BLAMAŽA VAN GALA: Junajted izgubio od Mitjilenda, Dortmundu derbi

Izvor: Kurir, 18.Feb.2016

U prvom duelu šesnaestine finala Lige Evrope fudbaleri Mančester junajteda poraženi su na gostovanju od ekipe Mitjilenda rezultatom 2:1...Trijumf danskog tima dobija na značaju jer je slavio posle preokreta i predstavlja najveći podvig u 17-godišnjoj istoriji kluba...Naime, izabranici trenera Van...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.