Henderson iz Junajteda prešao u Kristal Palas

Izvor: B92, 01.Sep.2023, 17:15

Henderson iz Junajteda prešao u Kristal Palas

Dosadašnji golman fudbalskog kluba Mančester junajted Din Henderson potpisao je petogodišnji ugovor sa Kristal Palasom.

Palas je platio 15 miliona funti za transfer i dodatnih pet miliona kroz bonuse za 26-godišnjeg golamana, koji je prošle subote bio na klupi u utakmici Junajteda i Notingem Foresta u Premijer ligi, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

On je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Notingem Forestu, koji je početkom meseca angažovao Meta Tarnera iz Arsenala. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Henderson je treće pojačanje londonskog kluba u letnjem prelaznom roku, pošto su došli kolumbijski vezni igrač Džeferson Lerma i brazilski napadač Mateus Franka.

Henderson je kao 14-godišnjak došao u Junajted, ali nikada se nije izborio za mesto u prvom timu. Igrao je na pozajmicama u Stokportu, Grimsbiju, Šruzberiju i Šefild junajtedu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.