Gotovo je, iz Real Madrida u Mančester junajted!

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2020, 18:45

Gotovo je, iz Real Madrida u Mančester junajted!

Dogovor je pao.

Jedan od talentovanijih izdanika Realove škole Alvaro Fernandes postigao je dogovor sa Mančester junajtedom.

Ovaj 17-godišnji levi bek u Realovu akademiju je stigao 2017. iz Deportivo La Korunje, a tada se za njegov potpis borila i Barselona.

Real je nudio Fernandesu novi ugovor, ali je Mančester Junajted poslao ponudu koja se ne odbija i Španac će potpisati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << četvorogodišnji ugovor na "Teatru snova".

U Madridu su iznenađeni njegovom odlukom, jer su ga smatrali kao veliki zalog za budućnost i često nazivali novim Marselom.

Fernandes poseduje odličnu tehniku i brzinu, a posebno ističu njegovu inteligenciju i čitanje igre, pošto ga je 1 na 1 gotovo nemoguće proći.

Madridski mediji pišu da je Junajted završio kapitalno pojačanje za budućnost i dodaju da je ovo veliki propust Reala, ali videćemo u narednim godinama ko je bolje prošao.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.