Gotovo - Murinjo ima novog štopera! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2017, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo - Murinjo ima novog štopera! (foto)

Sve je zvanično potvrđeno i na veb stranici kluba sa "Old Traforda".

Preneli smo da je Viktor Lindelof navodno pred lekarskim pregledima uoči prelaska u Mančester junajted, a sada je čitava priča dobila i zvaničan epilog.

Švedski reprezentativac će se nakon jednogodišnje sage preseliti na "Old Traford" ovog leta, prema najnovijim informacijama visina obeštećenja je manja od očekivane, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Benfika će na ovom transferu zaraditi 35 miliona evra, a ne 45 (40 miliona funti) kako se ranije pisalo.

Dakle, sa lisabonskim "Lavovima" je i zvanično postignut dogovor, ostaje da se Junajted dogovori sa samim fudbalerom, a on će pre toga morati da prođe i lekarske preglede.

Lindelof bi u Mančester trebalo da stigne 14. juna, dan nakon prijateljskog susreta Švedske i Norveške u Oslu, u kom će mladi fudbaler izvesno nastupiti.

We are pleased to announce we have reached agreement with Benfica for the transfer of Victor Lindelof. More: https://t.co/xGQKgCuCrX #MUFC pic.twitter.com/93QhW9JnMU

Manchester United (@ManUtd) 10. јун 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted potvrdio " Lindelof na Old Trafordu

Izvor: B92, 10.Jun.2017

Švedski reprezentativac Viktor Lindelof preći će na Old Traford, potvrdio je klub iz Mančestera. 'Đavoli' su postigli dogovor sa Benfikom pa se očekuje da ovih dana, bivši štoper portigalskog kluba, odradi i lekarse preglede.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.