Izvor: Piplmetar.rs, 27.Avg.2023, 14:30

Glejzeri u svađi oko prodaje Junajteda, šeik u „čekaonici“

Šeik Jasim još uvek se trudi da kupi Mančester junajted. Najnovije infomacije Skaj sporta su da je peta ponuda od 5 milijardi funti na stolu.
S druge strane, naglašava se da proces prodaje stagnira. Glejzeri izgleda ne žele da prodaju Junajted.
Pre 11 nedelja je bila prethodna šeikova ponuda, koja je iznosila oko 5 milijardi funti, bez dugova. Namere su mu da preuzme 100 posto kluba, renovira „Old Traford“, trening centre i infrastrukturu. Za to mu je potreban odgovor Glejzera, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kog nema.
Dalje se navodi da postoje nesuglasice u samoj porodici Glejzer oko toga da li je pametno prodati klub. Šeik i njegovi saradnici su voljni da preuzmu klub, ali ceo proces koči nesigurnost među Glejzerima.
Na sve to postoji još jedna zainteresovana strana, ser Džim Retklif sa namerom kupovine 69 posto kluba, plus još neki mogući investitori.
Sheikh Jassim still wants to buy Manchester United and his £5 billion bid for the club remains on the table. 🔴
The latest on United’s takeover ⤵️ pic.twitter.com/M6UF4tgyMn

— Sky Sports News (@SkySportsNews) August 23, 2023



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.