Ferguson izvređao igrače, ljut i na Vidića

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2011, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson izvređao igrače, ljut i na Vidića

Nakon užasnog poraza od najljućeg rivala u gradskom derbiju, Aleks Ferguson, menadžer Mančester Junajteda, bio je vrlo ljut na svoje igrače.

Ferguson se posle meča sa Mančester Sitijem, koji je njegov tim izgubio sa 6:1, u svlačionici na "Old Trafordu", izdrao na igrače koji su dopustili poniženje.

Iako je ceo tim, kako piše engleska štampa, nazvao jeb,,, idiotima, Ferguson se skoncentrisao na kapitena Patrisa Evru i Rija Ferdinanda. Njima je škotski >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << menadžer zamerio da nisu uspeli da konsoliduju ekipu posle isključenja Evansa.

Ferguson je, navodno, još uvek ljut i na Nemanju Vidića, zbog toga što je igrao za Srbiju protiv Slovenije, iako je dugo bio povređen.

Ne samo da je kapiten Junajteda zaigrao u meču koji je trebalo da pobedom odvede našu nacionalnu selekciju u baraž za EURO 2012, već je od tog duela sve krenulo nizbrdo. Vidić je u Sloveniji promašio jedanaesterac za 1:1, utakmica je okončana minimalnom pobedom domaćina u Mariboru, a kapiten Junajteda je koji dan kasnije isključen na gostovanju Ocelulu u Ligi šampiona.

Taj nastup svakako nije mogao da zadovolji Fergusona čije nezadovoljstvo, prenosi "Dejli mejl", traje još od pomenute odluke Nemanje Vidića da nastupi za Srbiju u Sloveniji. Na kritike da nije potpuno posvećen klupskim obavezama, Vidić nije direktno odgovorio, ali se kao njegov odgovor može protumačiti i kroz saopštenje obelodanjena odluka da više neće igrati za reprezentaciju Srbije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.