Ferguson čestitao Vengeru 1000. utakmicu

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Mar.2014, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson čestitao Vengeru 1000. utakmicu

Bivši menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson čestitao je menadžeru Arsenala Arsenu Vengeru predstojeću 1.000 utakmicu na kormilu tog kluba protiv Čelsija u subotu.
Ferguson i Venger bili su godinama najveći rivali na klupama dva premijerligaška kluba i čak nisu pričali pet godina posle utakmice na Old Trafordu oktobra 2004. kada je Junajted prekinuo niz od 49 uzastopnih pobeda Arsenala.
- Čestitam Arsenu na ovom veličanstvenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << dostignuću – rekao je škotski stručnjak.
Ferguson je dodao da „ne može rečima dovoljno da pokaže koliko je bilo potrebno truda, požrtvovanja i posvećenosti kako bi se postigao ovaj Vengerov rezultat”.
- Prema Vengeru osećam najveće moguće poštovanje - rekao je Ferguson.
Jedan od najuspešnijih menadžera u istoriji Premijer lige rekao je da su tokom godina on i Venger „uživali u fantastičnim bitkama na fudbalskom terenu”.
- Može se reći da smo zajedno preživeli tako što smo poštovali napore onog drugog da igra najlepši fudbal. Oduvek sma uživao u igri Arsenala – rekao je Ferguson.
Ferguson se penzionisao prošle godsine posle 26 godina na klupi Junajteda.
- Mečevi protiv Arsenala su uvek bile poseban izazov, a mnoge sate sam potrošio razmišljajući o njima – rekao je Ferguson.
Venger, kome je danas u klubu uručen „zlatni top”, kao simbol Arsenala, pridružiće se u subotu Fergusonu kao četvrti menadžer koji je sa jednim engleskim klubom odigrao 1.000 utakmica.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ferguson čestitao Vengeru za 1.000 meč: Poštovali smo želju da igramo bolje od drugih

Izvor: Blic, 22.Mar.2014, 10:29

Bivši menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson čestitao je menadžeru Arsenala Arsenu Vengeru predstojeću 1.000 utakmicu na kormilu tog kluba protiv Čelsija u subotu...Ferguson i Venger bili su godinama najveći rivali na klupama dva premijerligaška kluba i čak nisu pričali pet godina posle...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.