Ferguson: Voleo bih da sam bio među saboterima na Enfildu

Izvor: Blic, 19.Maj.2011, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson: Voleo bih da sam bio među "saboterima" na Enfildu

Trener Mančester junajteda Aleks Ferguson toliko uživa u velikom uspehu i činjenici da je njegov klub konačno skinuo Liverpul sa trona rezervisanog za najuspešniji klub u Engleskoj da je priznao da bi voleo da je bio među navijačima koji su "sabotirali" Enfild.

Junajted je remijem sa Blekburnom obezbedio 19. titulu u istoriji, a navijači "đavola" su u sklopu velike proslave izveli pravu filmsku akciju na Enfildu, kojom su naplatili navijačima Liverpula sve dugove.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Kao odgovor na stari transparent "Javite se kada budete imali 18 pehara", "đavoli" su u trenutku dok se pevala himna Liverpula "You'll Never Walk Alone" razvili transparent na kom je pisalo "MUFC 19 puta". "Sabotaža" je izvedena bez greške, čak su bila organizovana i kola za beg.

"Voleo bih da sam ja odneo transparent u Liverpul. Siguran sam da je bilo 76.000 navijača koji žele da su oni došli na tu ideju", rekao je Ferguson.

Povezane vesti: "Sabotaža" na Enfildu - transparent Junajteda Murinjo: Ferguson je moja inspiracija Ferguson: Nije nam bilo lako Fergusona čeka nova kazna jer je rekao za Veba da je najbolji! Ferguson: Umalo da preuzmem Arsenal umesto Junajteda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.