Felainiju teško palo ispadanje: Užasno se osećamo

Izvor: Blic, 09.Dec.2015, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Felainiju teško palo ispadanje: Užasno se osećamo

Maruan Felaini, vezni fudbaler Mančester junajteda, rekao je posle poraza od Volfzburga (3:2) i ispadanja iz Lige šampiona u Ligu Evrope, da je svima u ekipi teško.

"Užasno se osećamo, razočarani smo. Trebalo je da pobedimo PSV kod kuće. I sada smo stvorili dosta šansi, trebalo je da pobedimo, ali... oni su nam posle tri prekida dali tri gola. Morali smo bolje da se branimo", rekao je Felaini >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i dodao:

"Nismo imali sreće. U poslednjih deset minuta smo morali da igramo sa desetoricom, kada se Smoling povredio. Baš je bilo teško. Ali, ovaj osećaj razočaranosti treba da zaboravimo što pre. Treba da se oporavimo brzo i fokusiramo se na nove izazove".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.