FA kup - Ispraznio se Mančester junajted, Vulverhempton u polufinalu! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2019, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FA kup - Ispraznio se Mančester junajted, Vulverhempton u polufinalu! (video)

Poraz Mančester junajteda od Vulverhemptona u okviru četvrtfinala FA kupa.

Ispade i Ole Gunar Solskjer.

Mančester junajted je poražen danas na gostovanju Vulverhemptonu u okviru četvrtfinala FA kupa rezultatom 2:1, a oba gola smo videli u drugom poluvremenu.

Ne možemo reći da je Mančester junajted danas zaslužio više, igrali su slabo za svoje standarde, iako su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << držali loptu u svom posedu šanse nisu stvarali, za razliku od Vulverhemptona koji je čekao kontre i prekide i upravo tako je najviše pretio.

Ipak, moramo priznati da je Vulverhempton stigao do prednosti uz dosta sreće, Mutinjo je fantastično prošao po levoj strani, ušao je u kazneni prostor, a potom je dodao do Himeneza koji je petljao, lopta mu se nekako odbila, šutnuo je odmah i pogodio za 1:0.

Diogo Žota je majstorijom doveo svoju ekipu do prednosti od 2:0, iskoristio je kontru, sam je vodio loptu, prevario jednog čuvara i postigao novi gol.

Mančester junajted niti jednog trenutka nije izgledao kao tim koji može da se vrati u ovu utakmicu, iako je uspeo da stigne do gola u poslednjim trenucima utakmice.

Markus Rašford se odlično snašao u petom minutu nadoknade, ali do kraja utakmice nije bilo uopšte vremena, Majk Din je odmah odsvirao kraj meča.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Solskjer priznao, ovo je najgori Junajted, hoće li ga to koštati posla?

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2019, 12:44

Norvežanin nije mogao biti zadovoljan eliminacijom u FA kupu...Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da je poraz njegove ekipe od Vulverhemptona u četvrtfinalu FA kupa veliki korak unazad...Junajted nije sinoć uspeo da se plasira u polufinale FA kupa, pošto je kao gost...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.