Evra: Van Persi je novi Van Nistelroj

Izvor: Blic, 05.Nov.2012, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evra: Van Persi je novi Van Nistelroj

Fudbaler Mančester junajteda Patris Evra izjavio je da ga Robin van Persi podseća na bivšeg napadača kluba sa "Old Traforda" Ruda van Nistelroja.

"Svi mogu da vide da je Robin mentalno jak, deluje kao da je igrao sa nama godinama. Podesća me na Van Nistelroja. Igrao sam sa Rudom i sećam se da je bio sjajan fudbaler", rekao je Evra za engleske medije.

Upitan da objasni sličnost bivšeg i sadašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << napadača Junajteda, Evra je rekao:

"Kao prvo, obojica su Holanđani. Po načinu na koji primaju loptu vidi se da su vrhunski igrači. Van Persi je sjajno počeo sezonu i sada je svima jasno zašto je klub toliko želeo da ga dovede. Nadam se da će nastaviti u tom pravcu i biti još bolji".

Od kada je letos iz Arsenala prešao u Junajted za 22 miliona funti, Van Persi se deset puta upisao u listu strelaca, dok je Van Nistelroj za pet sezona na Old Trafordu postigao 150 golova.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.