Everton pojačao ponudu za Ledenog

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2017, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Everton pojačao ponudu za "Ledenog"

Kuman ne odustaje, deluje da će uspeti da istera svoje do kraja.

Sky Sports prenosi da je sa 'Gudiosn Parka' poslata nova ponuda za Gilfija Sigurdsona.

Ona iznosi 45 miliona funti.

To je pet miliona više od prethodne koju je Svonsi odbio, ali i pet manje od cifre koja je određena za slobodu najboljeg fudbalera 'Labudova'.

Plan Ronalda Kumana je jasan, Sigurdson će biti poslednje parče njegovog mozaika, Holanđanin se okrenuo Islanđaninu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << onog trenutka kada je Rosu Barkliju "iscurelo vreme".

Barkli je na transfer listi, biće prodat do kraja prelaznog roka, Everton očekuje još jedan veliki priliv novca ovog leta posle prodaje Lukakua Mančester Junajtedu, ali bez obzira na odlazak dvojice ponajboljih igrača, deluje da će 'Karamele' u narednoj sezoni biti nikad jače.

Sa "Ledenim" u timu definitivno, ostaje samo da sačekamo odgovor sa "Libertija".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.