Entoni do daljeg van reprezentacije Brazila – zbog navodnog nasilja nad devojkom

Izvor: B92, 05.Sep.2023, 23:25

Entoni do daljeg van reprezentacije Brazila – zbog navodnog nasilja nad devojkom

Fudbaler Mančester junajteda Entoni nije se ovog puta našao na spisku selektora svoje zemlje Fernanda Diniza zbog optužbi da je tukao bivšu devojku.

Fudbalski savez Brazila je u saopštenju kratko upoznao javnost o situaciji sa Entonijem.

Podsetimo, njega je bivša devojka Gabriela Kavalin optužila da ju je fizički napao, on tvrdi da to nije istina - dakle, njegova reč protiv njene - i dok se situacija ne iskristališe, FS Brazila je doneo odluku da je u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najboljem interesu svih da Entoni do daljeg ne bude deo tima.

Selektor Diniz je okupio igrače za dva meča kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo 2026. godine protiv Bolivije i Perua.

"Zbog činjenica koje su u ponedeljak postale javne u vezi sa napadačem Mančester junajteda Entonijem, koje treba ispitati, a da bi se zaštitila navodna žrtva, igrač, reprezentacija Brazila i Savez, donele su odluku da Entoni ne bude u timu, glasi saopštenje FS Brazila.

Entoni je u međuvremenu, putem društvenih mreža, negirao navode svoje bivše devojke.

"Od početka sam se prema ovom pitanju odnosio sa ozbiljnošću i poštovanjem, dajući neophodna pojašnjenja pred policijskim organima“, rekao je Entoni na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.