Englezi ponovo pišu - Murinjo ne odustaje od Matića

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2016, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi ponovo pišu - Murinjo ne odustaje od Matića

Murinjo ima problema sa defanzivnim veznim fudbalerima, navodno je ponovo zainteresovan za Nemanju Matića.

Nemanja Matić najverovatnije neće ostati u Čelsiju nakon završetka ove sezone, a za njega je interesovanje veliko, ako je verovati engleskim medijima.

Pred početak ove sezone pominjao se Juventus, ali i Mančester junajted zbog Žozea Murinja koji ga je trenirao u Čelsiju.

Sada je ponovo aktuelna priča o Mančester junajtedu.

Šnajderlin >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Švajnštajger, posebno Švajnštajger, nisu u prvom planu šefa struke Mančester junajteda, pa je to razlog zašto Murinjo traži novog fudbalera na sredini terena.

Matićev ugovor sa Čelsijem je sve do 2019. godine, i iako nije izgubio mesto u startnoj postavi Čelsija, mnogi smatraju da je došlo vreme za rastanak.

Hoće li se to desiti u januaru? Teško, ne treba uvek verovati engleskim medijima.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSEBNI VRAĆA SRBINA: Mančester junajted nudi 30 miliona evra za Nemanju Matića?!

Izvor: Kurir, 12.Okt.2016

...Kako prenose engleski mediji, Matić, koga je Murinjo vratio u Čelzi iz Benfike i zajedno su osvojili Premijer ligu, prema zamisli Portugalca, sjajno bi se dopunjavao u tandemu sa Polom Pogbom, što za sada ne ide baš najbolje Majklu Keriku, Maroanu Felainiju, dok je tek nešto bolji Ander Erera..Matić...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.