Engleski mediji prenose, Sančo rekao DA!

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2020, 19:26

Engleski mediji prenose, Sančo rekao DA!

Novi preokret.

Kako prenose mediji sa Ostrva, Džejdon Sančo je dogovorio uslove saradnje sa Mančester junajtedom!

Tu informaciju prenelo je nekoliko novinara i portala iz Engleske, pre svih poznati Dankan Kesls.

Sančo je prostao na platu od oko 200 hiljada evra nedeljno i sada ostaje da se "Đavoli" dogovore sa "Milionerima".

Navodno je velika želja bivšeg fudbalera Sitija da obuče dres Junajteda, na "Old Trafordu" ga čeka Sančezova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "sedmica", a i veliki je prijatelj sa Markusom Rašfordom.

Dugo se piše o interesovanju Junajteda za njegove usluge, ali se činilo da Borusija neće žuriti sa prodajom, ipak, činjenica da je fudbaler pristao na ponudu iz Mančestera bi mogla značajno da ubrza proces.

"Milioneri" navodno traže 120 miliona evra, Sančo je ugovorom vezan za klub do leta 2022. godine i ne žuri im se, videćemo sa kojom ponudom će "Đavoli" krenuti u pregovore.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.