Derbi postaje još veći, Lids krade pojačanje Junajtedu? (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2020, 12:28

Derbi postaje još veći, Lids krade pojačanje Junajtedu? (video)

Pasionirani zaljubljenici u FM znaju o kakvom igraču se radi.

Bijelsa je uspeo da vrati klub sa "Eland Rouda" u društvo najboljih.

Čekalo se dugih šesnaest godina, ali engleski velikan je konačno tu gde mu je mesto. Argentinskog stručnjaka gledaju kao u sveca, čelnici kluba gledaju da mu izađu u susret kad god mogu.

Spekuliše se i o Bijelsinom sunarodniku, mladom Tijagu Almadi, koji se u par navrata dovodio u vezu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester Junajtedom.

Po mnogima Almada je najbolji igrač argentinske Superlige, ponikao je u Velezu, ali deluje da će klub napustiti pre pune dvadesete godine. Kreativac po transfermarktu vredi oko dvadesetak miliona evra, nema sumnje da će Velez tražiti i preko toga.

Jedva čekamo derbije Lidsa i Mančestera.

  

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.