Izvor: Nezavisne Novine, 25.Avg.2017, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dembele u Barseloni za drugi najskuplji transfer ikada

Francuski fudbaler Usman Dembele postao je drugi najplaćeniji igrač svih vremena, jer ga je Barselona dovela iz dortmundske Borusije za 105 miliona evra.

Transfer Dembelea je u rangu prošlogodišnjeg Pola Pogba iz Juventusa u Mančester Junajted, s tim da u slučaju bonusa može da dostigne još 42 miliona evra ukoliko se ispune određeni bonusi.

Dugo je trajala saga oko transfera, Dembele je čak odbio i da trenira zahtijevajući prelazak na Nou Kamp, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << mu se na kraju ispunilo sa potpisom petogodišnjeg ugovora.

Dembele je jedna od zamjena za odlazak Nejmara u PSŽ za rekordnih 222 miliona evra, a drugi koji se čeka je Filipe Kutinjo iz Liverpula.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Pukla nova "bomba": Barsa platila Francuza 105 miliona evra i "mega bonuse"

Izvor: Vesti-online.com, 26.Avg.2017, 00:09

Sve je gotovo - Barselona je dovela Usmana Dembelea iz Borusija Dortmunda. Ovaj transfer je drugi najveći u istoriji, posle prelaska Nejmara sa "Nou Kampu" u PSŽ za 222.000.000 evra ovog leta..."Milioneri" su objavili cifre ovog transfera. Obeštećenje nemačkog timu je 105.000.000 evra! Ali, postoje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.