Da li je Megvajer zaslužio crveni karton? (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2020, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Megvajer zaslužio crveni karton? (video)

Odluka o kojoj će se tek polemisati.

Čelsi je ugostio Mančester Junajted u velikom derbiju, a prvo poluvreme obeležio je duel Harija Megvajera i Miču Bačuaija.

U 22. minutu, štoper Junajteda je pao na zemlju, a onda je iz neobjašnjivog razloga šutnuo napadača Čelsija u međunožje.

Ipak, glavni sudija je procenio da ovde nije bilo materijala za isključenje, a vi pogledajte pa procenite sami...

Situaciju iz 22. minuta pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << OVDE.

Inače, do kraja poluvremena, Junajted je uspeo da povede, pogodak je postigao Entoni Marsijal, posle centaršuta Van-Bisake, a taj pogodak pogledajte OVDE.

Ukoliko Junajted pobedi, detalj iz 22. minuta sigurno će biti glavna tema i razlog da se Čelsi i njegovi navijači žalje na nove sumnjive odluke premijerligaških sudija.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Megvajer izjavom o spornom detalju dodatno uzburkao strasti!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2020, 00:44

Kapiten Mančester Junajteda objasnio šta se zapravo dogodilo i da nismo dobro videli...Mančester Junajted pobedio je večeras Čelsi u Londonu rezultatom 2:0, a u centru pažnje bio je Hari Megvajer, kao i sudija Tejlor koji je doneo nekoliko sumnjivih odluka...Jedna među njima dogodila se sredinom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.