DOSTA JE BILO: Vejn Runi napustio Derbi Kaunti

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2022, 09:36

DOSTA JE BILO: Vejn Runi napustio Derbi Kaunti

A dao je sve od sebe.

Nekadašnji engleski reprezentativac i bivši as Mančester junajteda Vejn Runi nije više trener Derbi Kauntija.

Popularni Ovnovi nisu uspeli da opstanu u Čempionšipu, pre svega jer im oduzeto najpre 12, a potom još devet bodova zbog kršenja finansijskih pravila.

Klub se umalo nije ugasio, a Runi i njegov tim herojski su priveli sezonu kraju i malo im je nedostajalo da dođu do cilja.

Završilo se ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << selidbom u treću ligu.

BREAKING: Wayne Rooney quits as Derby County manager ❌ pic.twitter.com/4jSifEeb4N

— GOAL (@goal) June 24, 2022

- Danas sam bio u administraciji gde sam sve obavestio da je vreme da napustim klub. Pokušali su sve da preokrenu moju odluku, ali sam ja već odlučio. Moje vreme u klubu je bio pravi "rolerkoster" emocija, ali moram da kažem da sam uživao u izazovu. Lično, mislim da klub treba da vodi neko sa više energije, neko svežiji, i neko ko nije pogođen onim što se dešavalo poslednjih 18 meseci - napisao je Vejn Runi u izjavi za klub i dodao:

- Sećaću se vremena u Derbiju sa velikim ponosom i želeo bih da se zahvalim stručnom štabu, igračima i navijačima koji su nam pružali sjajnu podršku. Nadam se da ću vas videti u budućnosti u nekim srećnijim vremenima.

BONUS VIDEO:

Pogledajte zavidno fudbalsko znanje italijanske voditeljke Dilete Leote
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.