Čim prođe suspenzija, Lampard ide po Lisicu!

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2019, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čim prođe suspenzija, Lampard ide po "Lisicu"!

Čelnici Lester Sitija znaju kako da naplate svoje igrače.

Novi trener Čelsija ima "vatreno krštenje" po povratku u Premijer ligu. "Plavci" igraju protiv starih rivala, Mančester Junajteda, na "Old Trafordu".

Klub sa "Stamford Bridža" je bio neaktivan u letnjem prelaznom roku, razlog je suspenzija zbog dovođenja previše igrača ispod osamnaest godina. Uskoro je najavljena još jedna žalba, Lampard i čelnici Čelsija se nadaju da bi prolazak žalbe omogućio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "plavcima" da kupuju već u januaru.

Prema pisanjima engleskih medija već se i zna prva meta, biće to Ben Čilvel iz Lester Sitija!

Markos Alonso je izgubio status prvotimca, tu je Emerson, ali deluje da Lampard želi jače ima po svom levom boku. Problem može biti velika cifra koju traže "lisice" navodno je to oko sedamdeset miliona funti.

Podsetimo Lester je prodao Harija Megvajera za rekordnu sumu ovog leta Junajtedu, dok je prošlog leta naplaćeno oko šezdeset miliona funti pri transferu Rijada Mareza u redove Mančester Sitija.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

U Čelsiju burno nakon debakla u Mančesteru, Murinjo isprovocirao Lamparda!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2019, 12:42

"Posebni" kritikovao izbor igrača koji su istrčali na "Old Traford"...Lampard je imao vatreno krštenje u Premijer ligi, njegov Čelsi je savladan sa 4:0 od strane Mančester Junajteda. "Plavci" su imali svoje šanse, čak i bili bolji tim tokom većeg dela utakmica posebno u prvom poluvremenu, ali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.