Izvor: N1 televizija, 04.Mar.2021, 13:23

Bruno najverovatnije ne igra protiv Srbije

Prošlog meseca pojavile su se informacije da igračima koji nastupaju u Engleskoj neće biti dozvoljeno da napuštaju zemlju kako bi odlazili na reprezentativne utakmice koje su zakazane za kraj marta, a sada je o tome govorio i menadžer Mančester Junajteda Ole Gunar Solšer, koji je istakao da postoji velika mogućnost da klub ne pusti Bruna Fernandeša da nastupa za Portugaliju.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

PORTUGAL OPASNO OSLABLJEN IDE NA SRBIJU: Solskjer ‘pomaže Orlovima’!

Izvor: HotSport.rs, 04.Mar.2021

Ovo bi moglo značajno da pomogne reprezentaciji Srbije. Reprezentacija Srbije se 27. marta sastaje sa aktuelnim prvakom Evrope – Portugalom. Upravo bi oni mogli da dođu značajno oslabljeni na meč sa Srbijom, jer Ole Gunar Solskjer nije voljan pusti jednog od svojih najboljih igrača. Naime, trener...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.