Brajton pokazao zube i pobedio Junajted

Izvor: N1 televizija, 19.Avg.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brajton "pokazao zube" i pobedio Junajted

Fudbaleri Brajtona savladali su Mančester junajted u meču drugog kola Premijer lige. Galebovi su slavili sa 3:2.

Fudbaleri Brajtona došli su do iznenađujuće, ali potpuno zaslužene pobede protiv Mančester junajteda i slavili sa 3:2.

Galebovima je ovo treći vezani ligaški trijumf protiv Junajteda do koga su došli na svom terenu. Između dve prethodne prošlo je 36 godina, a između >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << prethodne i ove svega nekoliko meseci.

Prvo poluvreme u potpunosti je proteklo u znaku Brajtonu koji je nakon 45 minuta vodio sa 3:1.

Nakon 25 minuta Junajted je doživeo prvi šok. Solomon Marč uputio je dobar centaršut ka šesnaestercu, a Glen Marej je reagovao na najbolji mogući način i matirao Davida de Heu.

Izvor: Premier League

Samo dva minuta kasnije Šejn Dafi zadao je novi udarac Crvenim đavolima i pogodio za 2:0.

Uspeli su igrači Mančestera da ostanu koliko toliko smireni i da u 34. minutu smanje na 2:1 odličnim golom Romelua Lukakua.

U samom finišu poluvremena, Erik Bai bio je neoprezan u kaznenom prostoru, a Kevin Frojnd pokazao je na belu tačku. Siguran izvođač penala za Brajton bio je Paskal Gros. Igrao se 44. minut, a na semaforu je pisalo 3:1.

Junajted nije delovao kao velika i moćna ekipa na terenu. Mnogo neuspešnih pasova, bez jasne ideje u napadu. Dovoljno samo da u nedeljno poslepodne razočaraju svoje navijače.

Romelu Lukaku i Antoni Marsijal u prvih sat vremena meča nisu uspeli da dodaju jedan drugom niti jedan tačan pas što samo pokazuje kakav je meč Junajted igrao na ovom gostovanju.

U prva dva kola Murinjov Junajted osvojio je tri boda, koliko i Brajton kome je ovo najbolji način da se oporavi od poraza koji im je naneo Votford u prvom kolu.

Junajted je do 3:2 došao golom Pola Pogbe u poslednjim sekundama meča. Igrao se četvrti minut nadoknade. Francuz je precizan bio sa bele tačke. Ali, nakon ovog gola nije više bilo vremena da gosti urade bilo šta u ovom meču.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.