Bokserski okršaj: Bivši saigrač nokautirao Runija!

Izvor: Sportal.rs, 15.Mar.2015, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bokserski okršaj: Bivši saigrač nokautirao Runija!

Vejn Runi je poznat u svetu fudbala kao beskompromisan borac koji često ume da nasrne i na veće i fizički snažnije od sebe.

Zato i ne čudi što osim fudbala kapiten Mančester junajteda voli s vremena na vreme da navuče bokserske rukavice i oproba se u ringu.

U javnost je procureo snimak jedne Runijeve borbe, ali ne iz ringa nego iz kuhinje njegove kuće. Rukavice su navukli on i njegov bivši saigrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << iz Junajteda, Fil Bardsli, inače fudbaler Stouka. Boks meč je trajao skoro minut, a onda je Bardsli jednim udarcem poslao Runija na pod (snimak pogledajte OVDE).

Šta se desilo sa Runijem posle ovog nokauta se ne zna, ali ukoliko želi da mu fudbalska karijera potraje, trebao bi da izbegava snažne udarce u glavu, pogotovo ne u sopstvenoj kuhinji.

(Foto: Beta/AP Photo/Jon Super)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Čudan bokserski obračun: Bek Stouka nokautirao Runija… Ali stvarno! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Mar.2015

Britanski San objavio prilično biraznu snimku sasvim neuobičajenog meča..Iz šale u golem problem. Toliko uobičajeno kad se deca zaigraju. Samo što su ovde u pitanju profesionalci koji iz nedelje u nedelju zarađuju pravo malo bogatstvo – as Mančester junajteda i engleske reprezentacije Vejn...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.