Blind: Povreda Šoa nam se uvukla u glavu

Izvor: B92, 16.Sep.2015, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blind: Povreda Šoa nam se uvukla u glavu

Fudbaler Mančester junajteda Dejli Blind rekao je da je njegovu ekipu u utakmici protiv PSV-a "presekla" teška povreda Luka Šoa.

Junajted je izgubio na gostovanju od PSV-a sa 1:2 u prvom kolu Lige šampiona, a jedna od stvari koja je obeležila tu utakmicu je svakako povreda Luka Šoa.

Šo je na sinoćnjoj utakmici u Ajndhovenu doživeo dvostruki prelom desne noge nakon neopreznog starta Ektora Morena u 15. minutu. Njemu je pomoć na terenu ukazivana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << desetak minuta pre nego što je na nosilima iznet sa terena.

Junajted je danas saopštio da je Šo operisan u Ajndhovenu, kao i da će ostati u Holandiji na rehabilitaciji.

"Ogroman je udarac kada se neko tako povredi. Mi smo jaka ekipa, ali takva povreda može da utiče na ekipu, da uđe u glavu igračima... Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, stvorili smo dosta šansi i imali smo priliku za pobedu", rekao je Blind za britanske medije.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mančester "zavijen u crno"

Izvor: Danas, 17.Sep.2015, 10:37

Beograd - Većna samom startu nove sezone Lige šampiona engleski premijerligaši doživeli su bolno prizemljenje; iako su velikani iz Mančestera u letnjem prelaznom roku zajedno potrošili oko 200 miliona funti na pojačanja PSV i Juventus bili su prejaki u Holandiji za Junajted, odnosno u Engleskoj...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.