Bez golova u derbiju Junajteda i Liverpula, pobeda Arsenala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2019, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez golova u derbiju Junajteda i Liverpula, pobeda Arsenala

Fudbaleri Mančester junajteda i Liverpula odigrali su nerešeno bez golova (0:0) u velikom derbiju Engleske koji je obeležio 27. kolo Premijer lige.

"Crveni đavoli" dočekali su na svom "Old Trafordu" trenutno prvoplasiranu ekipu na tabeli i bili bliži da trijumfuju, ali je to sprečio golman gostiju Alison Beker.

Duel je bio poprilično nekvalitetan, vođena je velika borba između dva šesnaesterca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << najviše zbog činjenice da je viđeno mnogo povreda.

Menadžer Junajteda Ole Gunar Solskjer, koji nekoliko nedelja neće moći da računa na našeg Nemanju Matića, već je u prvom poluvremenu morao da izvrši sve tri izmene - teren su napustili Ander Erera, Huan Mata i Džesi Lingard koji je zamenio Španca, dok je na drugoj strani Jirgen Klop ostao bez Roberta Firmina.

Ni u nastavku nije bilo previše zanimljivih situacija, pa je Liverpul zadržao čelnu poziciju na tabeli, ali sa samo jednim bodom više od Mančester sitija. Junajted je četiri mesta niže sa 52 boda.

U drugoj utakmici dana Arsenal je lako savladao ekipu Sautemptona rezultatom 2:0.

Ekipa iz Londona je na svom stadionu pitanje pobednika rešila već u ranoj fazi utakmice, kada je postigla oba gola.

Aleksandar Lakazet je u šestom minutu pogodio za prednost "Tobdžija", kada se posle udarca Henriha Mhtarjana sjajno snašao i petom prosledio loptu u mrežu. Desetak minuta kasnije fudbaler iz Jermenije je asistenciji dodao i pogodak, pošto je rutinski realizovao lep napad svog tima.

Izabranici Unaja Emerija mogli su i ubedljivije da slave, ali im je i ovo bilo dovoljno da se popnu na četvrto mesto sa 53 boda.

"Sveci" su ostali u zoni ispadanja sa 24 boda, jednim manje od Kardifa koji je prvi ispod crte.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.