Berba: Ronaldo, Runi, ja... Vidić nas je sve tukao

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2018, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berba: Ronaldo, Runi, ja... Vidić nas je sve tukao

Bugarski centarfor se u intervjuu za zvanični sajt Mančester junajteda prisetio "noćnih mora" koje je imao zbog duela sa Srbinom.

Dimitar Berbatov i Nemanja Vidić (obojica rođeni 1981.) zajedno su igrali četiri sezone za Mančester junajted i za to vreme osvojili dve titule prvaka Engleske, dva Liga kupa i jednom Svetsko klupsko >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prvenstvo.

Bugarin je na "Old Traford" stigao iz Totenhema, poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka 2008. godine, a u intervjuu za sajt "crvenih đavola" priznao je da je bio neprijatno iznenađen kada je shvatio da Nemanja Vidić i na treninzima igra sa istim žarom i intenzitetom kao na utakmicama!

- Trenirati sa njim svakog dana nije bilo teško... to je bila noćna mora! Kao što znate, postoje timovi i igrači koje biste najradije zaobišli. Pogledate protivnički sastav i pomislite: "O, ne danas, nisam raspoložen za ovo". Vida je bio jedan od takvih igrača - ispričao je Berbatov.

- Dok sam igrao za Totenhem, dueli sa njim su bili pakleni. Onda smo se suočavali na treninzima i to je bilo kao rat. Nije bilo važno sa kim je u duelu - Roni (Kristijano Ronaldo), Runi, ja, svi smo dobijali batine. Osećao sam olakšanje samo na utakmicama, jer smo tada bili na istoj strani - dodao je on.

Berbatov je Vidiću odao priznanje što je uvek bio maksimalno spreman i što je imao interes tima u prvom planu.

- Krvario je, imao čvoruge, sve za tim. Postavljao je glavu tamo gde mnogi ne bi nogu - rekao je bivši bugarski reprezentativac.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.