Barselona spremna da plati 150 miliona za Pogbu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2018, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona spremna da plati 150 miliona za Pogbu

Šampion Španije Barselona ponudiće Mančester Junajtedu 150 miliona evra za Francuza Pola Pogbu, prenosi Diario Sport.

Kako se navodi, Katalonci neće žaliti novac da bi nadomestili odlaske Andresa Inijeste i Paulinja, dok se očekuje da klub napuste i Andre Gomeš i Denis Suarez.

Pogba je pre dve godine, kada je napuštao Juventus takođe bio želja Barselone, ali je ipak odlučio da se vrati u Mančester Junajted, gde je prošao omladinsku školu za 100 miliona evra.

On je sa selekcijom Francuske postao šampion sveta u Rusiji, a u finalu protiv Hrvatske 4:2 bio je strelac trećeg pogotka.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Barselona spremna da plati 150 miliona za Pogbu

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jul.2018

Šampion Španije Barselona ponudiće Mančester Junajtedu 150 miliona evra za Francuza Pola Pogbu, prenosi Diario Sport...Kako se navodi, Katalonci neće žaliti novac da bi nadomjestili odlaske Andresa Inijeste i Paulinja, dok se očekuje da klub napuste i Andre Gomeš i Denis Suarez...Pogba je prije...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.