Avion sa igračima Junajteda tek iz drugog puta sleteo u Keln

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Nov.2013, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion sa igračima Junajteda tek iz drugog puta sleteo u Keln

Avion sa igračima Mančester Junajteda, koji su putovali na meč sa Bajerom iz Leverkuzena u Ligi šampiona, tek iz drugog puta sleteo je na aerodrom u Kelnu.
(FOTO: Miror)
Kako navodi londonska „ITV“, avion sa 185 putnika morao je da odustane od prvog sletanja na aerodrom „Konrad Adenauer“, ali je deset minuta kasnije sve prošlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u najboljem redu.
Sleteli smo u Nemačku… Upravo… Tek sam se oporavio od nezgodnog prizemljenja – napisao je na „Tviteru“ fudbaler Junajteda Rio Ferdinand.
Klub sa „Old Traforda“ nije želeo da komentariše slučaj.
Navijači Junajteda pamte tragediju iz 1958. godine, kada su poginula osmorica igrača „crvenih đavola” i trojica članova stručnog štaba.
Oni su se tada, preko Minhena, vraćali iz Beograda gde su igrali utakmicu Kupa šampiona sa Crvenom zvezdom.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Twiter

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.