Amerikanci žele Murinja za selektora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2018, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanci žele Murinja za selektora

Jedan od najboljih fudbalskih trenera na svetu Žoze Murinjo, koji trenutno prolazi kroz težak period u Mančester Junajtedu, želja je Fudbalske federacije SAD za funkciju selektora, prenosi Sport Ilustrejted.

Kako se navodi, Amerikanci su već punih godinu bez selektora nakon smene Brusa Arene, koji nije odveo tim na Mundijal, a čelnici Saveza >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << žele veliko ime na klupi.

Murinjo je svojevremeno izjavio da pred kraj karijere planira da vodi Portugaliju, ali biće zanimljivo videti kako će reagovati ukoliko stigne ponuda Amerikanaca, pogotovo ako u međuvremenu napusti Old Traford.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amerikanci žele Murinja za selektora

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Okt.2018

Jedan od najboljih fudbalskih trenera na svijetu Žoze Murinjo, koji trenutno prolazi kroz težak period u Mančester junajtedu, želja je Fudbalske federacije SAD za funkciju selektora, prenosi Sport Ilustrejted.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.