VIDEO: Nova pravila u Maldivima, spletke tek počinju

Izvor: Vesti-online.com, 03.Avg.2016, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Nova pravila u "Maldivima", spletke tek počinju

Ružica Veljković je učesnicima "Maldiva" saopštila odluku produkcije da u takmičenje uvodi nova pravila, koja će, sigurni smo, dovesti do spletkarenja.

Senad Kadrijević, pobednik poslednjih imitacija, dobio je imunitet i njega niko ne može da nominuje u narednih sedam dana. No, to nije sve.

- Danas imaš tu čast da izabereš gosta i zaposlene u hotelu. U taj proces tek ulazimo. Dakle, ti si jedini >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << gost u narednoj nedelji, i biraš ko će biti ostali gosti, a ko sluge. I tako će da bude ubuduće - pojasnila je voditeljka.

- Sad su me stvarno zbunili! Zar sam ja baš morao da budem prvi u tom procesu? - rekao je zbunjeni momak koji u prvi mah nije znao koga da izabere.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.