Sanja Rilaković u ljubavnom trouglu: Izvini Kaća, ali i ja sam bila sa Banetom!

Izvor: Scandal.rs, 02.Avg.2015, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Rilaković u ljubavnom trouglu: Izvini Kaća, ali i ja sam bila sa Banetom!

Sanja Rilaković, učesnica “Maldiva”, bila je u vezi s Banetom Jankovićem, bivšim dečkom Katarine Živković.

“Bane i ja smo se upoznali preko moje drugarice i bili smo u vezi neko vreme. Mi smo pre svega drugovi. Pokušali smo da budemo nešto više od toga, ali nije nam išlo, pa smo raskinuli. Ostali smo u super odnosima i dalje se često srećemo po kafićima. Volela bih da ga vidim u rijalitiju”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << rekla je Rilakovićeva.

Ipak, pevačica krije da se s Jankovićem viđala dok se on u tajnosti sastajao sa Živkovićevom posle njihovog raskida.

“Sanja je dolazila kod Baneta u restoran, i to uvek na njegov poziv. Dešavalo se da se zapiju i ostanu do jutra, kad bi je on vozio kući. Šta se dešavalo u kolima, ne znam, ali uvek kad bi došla u restoran, bili su veoma prisni. Bane je oko nje stalno trčkarao i uvek se ponašao kao džentlmen. U tom periodu viđao se i s Kaćom, iako više nisu bili u vezi”, kaže naš izvor i nastavlja:

“On je tih nekoliko meseci menjao devojke. Svako veče je imao drugu, između ostalih i Sanju. Živkovićeva nije znala da se Bane sastaje s njenom koleginicom. Tek kasnije je čula da su imali kratku avanturu”, završava naš izvor.

Pozvali smo Baneta, ali on nam je poručio da nema komentar.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.