Prvi put  na sajmu će se predstaviti Maldivi

Izvor: Beta Video, 19.Feb.2019, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi put na sajmu će se predstaviti Maldivi

BEOGRAD - Zamenik generalnog direktora Beogradskog sajma Gorica Škipina rekla je da će se na 41. Medjunarodnom sajmu turizma u Beogradu prvi put će se predstaviti Maldivi, a na sajam se ove godine vraćaju i ponovo nastupaju Indonezija i Kuba``.Na 41. Medjunarodnom sajmu turizma koji će se održati od 21. do 24. februara na Beogradskom sajmu učestvovaće više od 650 direktnih izlagača i suizlagača iz 38 zemalja.(CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

REKORDNA GODINA: Državljani ove zemlje oborili rekord u poseti Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2019

Država partner ovogodišnjeg sajma turizma, naveo je Ljajić, je Bugarska, a prvi put svoju turističku ponudu predstaviće Maldivi, dok se na sajam posle višegodišnje pauze vraćaju Kuba i Indonezija..Potpredsednik vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić rekao je da je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.