Ko će im sada kuvati? Toma Panter napustio “Maldive”

Izvor: Svet, 11.Avg.2015, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će im sada kuvati? Toma Panter napustio “Maldive”

Na sve češća pitanja gledalaca u uživom uključenju u serijal „Hotel Maldivi“: hoće li Toma Panter napustiti rijaliti na Hepi televiziji, on je odgovarao da će otići – čim budu pronašli novog kuvara.
Šalu na stranu, Toma Panter jeste bio glavni kuvar u serijalima na Hepi televiziji, ali je imao i najviše glasova za ostanak u programu, pre svega zbog svoje pitome prirode, iskrenih stavova, ali bio je i miljenik >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ostalih mlađih učesnika u rijalitiju.
I, mada su gledaoci bili za njegov ostanak, on je u dogovoru sa produkcijom Hepi televizije napustio dalje takmičenje zbog obaveza oko splava, koje više nisu mogle da se odlažu.
“Splav je radio noću, sad će i danju, rešio sam da to sve dovedem u red, a kasnije, pokvariće se vreme i neću moći da završim. Uvek sam na raspolaganju Hepi televiziji i zbog korektnog ponašanja, uvek sam spreman da se ponovo oprobam u nekom rijalitiju. Ali, ovi poslovi bili su neodložni i zahvalan sam Hepi televiziji što je pokazala razumavanje”, rekao je Toma.
Učesnik rijalitija „Parovi“, gde je boravio od prvog dana do finala, svega jedan dan je bio „na slobodi“ i odmah ušao u serijal „Hotel Maldivi“, gde je bio blizu dva meseca.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.