VB: Maja: Ava, svi bi te Srbi… Ava: Ti si luda

Izvor: Poznati.info, 24.Apr.2013, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB: Maja: Ava, svi bi te Srbi… Ava: Ti si luda

Veliki brat je ukućanima u utorak uveče organizovao žurku. More alkohola je učinilo svoje pa su stanari bili pijani, ali Maja Nikolić se izdvojila

Veliki brat je ukućanima u utorak uveče organizovao žurku. More alkohola je učinilo svoje pa su stanri bili pijani, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Maja Nikolić se izdvojila. Skakala je na Žarka, terala ga da je ljubi i to sve u inat Avi.

Ava: Joj Majo, pa ti priznaj da voliš Slavka i idi njega da ljubiš.Ako hoćeš Željka, idi pa ga sama zovi. Nisam ti ja kriva što se Slavku sviđa Soraja.

Maja: Željko voli žene koje imaju guzu, a ti je nemaš, a i grudi ti je kupio tata. Neka me neko poljubi. Soraja, zovi Željka da dođe da me poljubi. Izjavio mi je ljubav večeras.

Ava: Ti stalno nešto pričaš za Soraju. Znaš onu izreku „ko se puno ulizije, takva g…. jede, a ti joj se stalno ulizuješ. Ti si manična depresivna katatonična osoba i šizofreničarka.

Ava je napustila sobu posle prepirke, a Maja je ostala da se smeje sa Dragutinom Topićem koji se stalno ubacivao sa svojim pošalicama. Pevačica je ipak odlučila da pozove sama Željka u spavaću sobu koji je samo zagrlio i poljubio je dva puta u obraz. Zbog toga je Ava poludela.

Maja: Nas dvoje smo imali sad seks.

Ava: Bolja sa, jer sam 15 godina mlađa od tebe.

A onda je Željko došao do Maje Nikolić, zagrlio je i ležao sa njom u krevetu. To je Avu još više naljutilo pa je ona legla pored Slavka, a Soraja, Žarko, Maja Volk i Top su prasnuli u smeh.

Ava: Ti si draga moja maslačak koga možeš oduvati, a ja sam orhideja koja čvrsto stoji.

Maja: Zato bi te svi Srbi k…..izvini što moj Uroš nije hteo da spava sa tobom. Ti se j…. za pare i uzimaš honorar koji ostali mogu samo da sanjaju.

Ava: Ja sam mislila da su Beograđani malo više emancipovaniji. Sram te bilo, gledaju te sinovi. A, Uroš je samo sebe ponizio i ja sam ga izbacila.

Pogledajte deo videa:

Izvor: Novosti.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

SKANDALOZNA NOĆ: Pijani ukućani poskidali maske i razvezali jezike!

Izvor: NaDlanu.com, 24.Apr.2013

Ne dajte im da piju. Ukućani su se sinoć "oduzeli" na žurki koju im je priredio Veliki brat a šta se posle dogodilo teško je prepričati.,..U centru zbivanja bila je kontuzovana Maja Nikolić koja se toliko opustila da je izgovarala sve što joj padne na pamet. Za početak, dozivala je Željka da...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.