U prodaji je 746. broj magazina “STORY”!

Izvor: Story, 28.Jan.2020, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prodaji je 746. broj magazina “STORY”!

Najnoviji 746. broj magazina “Story” kao i uvek , donosi vam interesante životne priče poznatih, modne editorijale i slasne recepte Aktuelno 10. Maja Nikolić Odrekla sam se iluzija 16. Zoom Kajli Minog, Rijana, Kloi Kardašijan 18. Dženifer Aniston i Bred Pit Dodiri koji su uznemirili svet 20. Nela Mihailović Teško će mi pasti rastanak od ... The post U prodaji je 746. broj magazina “STORY”! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Maja Nikolić za magazin “Story”: Odrekla sam se iluzija!

Izvor: Story, 29.Jan.2020, 21:01

Jedno od najomiljenijih TV lica i žena neprolazne lepote Maja Nikolić u otvorenom razgovoru za “Story” otkriva koliko joj se život promenio nakon promene posla, na koji način već 22 godine uspeva da održi bračnu sreću, kao i zbog čega je posebno ponosna na svoju decu Retke su javne ličnosti...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.