Sin Maje Nikolić rasplakao na Farmi Staniju! VIDEO

Izvor: Svet plus, 16.Nov.2015, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Maje Nikolić rasplakao na Farmi Staniju! VIDEO

Sinoć su u rijalitiju Farma , učesnici gledali video poruke koje su im snimili njihovi najmiliji, a sin Maje Nikolić uspeo je da rasplače i Staniju Dobrojević, sa kojom pevačica nije u najboljim odnosima.

Iako je negde predosećala da će joj poruku poslati Lazar, Maja se iznenadila kada ga je ugledala na malom ekranu, a njegove reči uspele su >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da rasplaču Staniju Dobrojević, uprkos tome što nije u najboljim odnosima sa njegovom mamom na Farmi: "Mama, volim te najviše na svetu i jedva čekam da se vrtaiš. Pozdrav svim farmerima, čuvajte mi mamu i lepo se prema njoj ponašate i mama dobio sam peticu u školi iz engleskog", poučio je Lazar u video poruci, dok je Maja uspela da izdrži i ne pokaže koliko joj je u tom trenutku bilo teško.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Naježićete se kada čujete šta je Majin sin poručio farmerima!

Izvor: Tracara.com, 16.Nov.2015

Maja se oduševila jer je čula glas svog sina (foto: TV Pink) Sinoć je bilo dirljivo veče za sve učesnike Farme, jer su imali priliku da gledaju video poruke koje su im slali najmiliji. Maji Nikolić je poruku poslao sin Lazar, koji je uspeo da rasplače sve na imanju. “Ćao mama, ja sam Lazar....

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.