Izvor: Scandal.rs, 23.Nov.2017, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! Pogledajte JOŠ VEĆE grudi Jelene Vučković

Jelena Vučković je izgleda prepisala recept Maje Nikolić pa stalno drži dijetu pošto su joj grudi iz dana u dan sve veće i veće. Nakon što smo objavili zaista zanimljiv dekolte ona je opet okačila fotku na kojoj grudi još veće. Sada već nema sumnje da su u pitanju silikoni jer su njene grudi za The post ŠOK! Pogledajte JOŠ VEĆE grudi Jelene Vučković appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ŠOK VIDEO! Tijana Dapčević sa usnama zbog kojih je poludela Tijana Ajfon! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 24.Nov.2017, 16:21

U jednoj od emisija TLZP Tijana Dapčević je imala zadatak da imitira jednog od članova grupe RUN DMC! Ta imitacija dovela je do toga da joj voditeljka kaže da ima usne kao Tijana Ajfon a šta je poznata starleta otkrila o Nini Seničar čitajte samo u novom broju tabloida SCANDAL! U međuvremenu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.