Reagovanje dr Zlatibora Lončara na tekst u Blicu

Izvor: Blic, 23.Maj.2012, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reagovanje dr Zlatibora Lončara na tekst u "Blicu"

Dr Zlatibor Lončar je zahtevao da “Blic” objavi demant kao odgovor na tekst “Nikolić slavio sa doktorom smrti”, koji je objavljen 22. maja ove godine, i sa podnaslovom "Pored Tiomislava Nikolića u večeri slavlja bio je i lekar Zlatibor Lončar koga je svedok- saradnik opisao kao "doktora smrti". Prenosimo njegov tekst u celosti: Pored Tiomislava Nikolića je dr Lončar

Apsolutna je neistina da sam preduzeo bilo kakvu raniju radnju u vezi smrti Veska Božovića. Ovakva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gnusna laž je svojevremeno proistekla iz bolesnih umova pojedinih kolega. Nekada je profesionalna zavist bila motiv da se lansiraju ovakve laži zbog čega sam na moj zahtev u vreme "Sablje” išao tri puta na poligraf kako bih i na taj način dokazao istinu. Osim toga, zahtevao sam detaljnu proveru svih takvih i sličnih navoda i rezultat toga je da je istina na mojoj strani, a da su navedene informacije laž. Bez obzira na to, takve informacije su izazvale brojne neprijatnosti ne samo meni, nego i mojoj porodici i prijateljima.

Sada iz tih glava, a koristeći partijske kontakte lansiraju se i danas laži, samo što se to danas radi iz straha da će promene ugroziti njihove pozicije. Smatram da ne može partijska pripadnost biti zamena za stručnost.

Radi zaštite mog ličnog i profesionalnog integriteta, moje profesije, porodice i prijatelja od neistine, zahtevam da objavite moj odgovor.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.