Nikolić: Kosovo je deo Srbije

Izvor: NaDlanu.com, 11.Apr.2012, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Kosovo je deo Srbije

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić rekao je u sredu građanima severnog Kosova da će kada pobedi na predsedničkim izborima 6. maja poštovati odredbu Ustava u kojoj piše da je Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije.

Nikolić na mitingu na trgu Šumadija u Kosovskoj Mitrovici govorio o programu stranke na čijem je čelu, i optužio lidera DS Borisa Tadića da je preko šefa pregovaračkog tima Beograda Borislava Stefanovića u pregovorima sa Prištinom postizao štetna rešenja za Srbe na KiM."Duguje nam da, kada ga budemo smenjivali, kaže dokle je stigao i dokle god da je stigao dalje odatle nijedan korak ne sme da se napravi", rekao je Nikolić.Prema njegovim rečima, SNS ne obavezuje ništa što je Tadić potpisao na štetu Srbije.Nikolić je kazao da "godinu dana moli da i predstavnici SNS-a i svi koji nešto vrede budu uključeni u pregovore o KiM", ali da je Tadić to odbio. Obećao je građanima da će "ako bude rekao da postave barikade, on biti prvi na njima" pa će morati "prvo njega da biju, a onda narod".KOSOVSKA MITROVICA, 11. aprila 2012. (Beta)
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Tomislav Nikolić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Miting srpske napredne stranke

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Kosovo je deo Srbije

Izvor: S media, 11.Apr.2012

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić rekao je građanima severnog Kosova da će, kada pobedi na predsedničkim izborima 6. maja, poštovati odredbu Ustava u kojoj piše da je Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije...Nikolić je, na mitingu na trgu Šumadija u Kosovskoj Mitrovici, govorio...

Nastavak na S media...

Nikolić: Kosovo će biti dio Srbije dok je posljednjeg Srbina

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Apr.2012

KOSOVSKA MITROVICA - Lider Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić rekao je u Kosovskoj Mitrovici da će Kosovo i Metohija biti dio Srbije dok je posljednjeg Srbina, i naglasio da je u rješavanje pitanja Kosova potrebno da bude uključena cijela Srbija i srpski narod.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.