Nikolić: Birači da se 6. maja podele u dve kolone

Izvor: S media, 03.Apr.2012, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Birači da se 6. maja podele u dve kolone

Lider koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić pozvao je danas u Jagodini birače da se na izborima podele u dve kolone - na zadovoljne i ogorčene.

"U jednoj neka budu ovi koji su zadovoljni, a na drugoj strani smo mi koji smo ogorčeni, nezadovoljni, koji ne možemo da gledamo prazne fabrike, opustele njive, mi koji gledamo kako nas lažu na televiziji da nam je dobro. Mi moramo da izadjemo na izbore i da promenimo vlast", rekao je Nikolić na >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << predizbornom skupu u centru Jagodine.

Nikolić je rekao da je Evropska unija i njegov cilj, kao i da bi voleo da Srbija bude uredjena država poput Nemačke.

Nikolić: Opekli smo se prodajući firme strancima (VIDEO)

Nikolić: Vlast ne zna šta treba da radi (VIDEO)

Nikolić: Promenimo Srbiju 6. maja (VIDEO)

"Ja hoću takvu uredjenu državu, hoću njihove investicije i projekte, hoću da saradjujem sa EU, a to je od danas osam do deset godina. Dotle treba da se živi, i mi moramo da obezbedimo život sutra, a ne kada udjemo u Evropsku uniju", kazao je Nikolić.

Lider naprednjaka pozvao je gradjane da 6. maja "glasaju za ljude koji neće da lažu, kradu, za ljude koji će da podnose račun za sve što potroše".

"Hoću da vam stvorim uslove da mirno živite, da mirno razmišljate o napretku porodice, da kada krenete na njivu znate da ćete na njoj da zaradite", kazao je Nikolić.

Komentarišući izjavu potpredsednice Demokratske stranke Jelene Trivan da će gradjani 6. maja birati izmedju rata i mira, Nikolić je kazao da se "ni deca više ne plaše takve priče".

"Ja hoću da udjem u rat protiv kriminala, korupcije, mita jer oni za to nisu imali hrabrosti i poštenja. Da vidimo ko je sve saradjivao sa kriminalcima, da vidimo kako su vršene javne nabavke, da vidimo što grade mostove gde nema reka", rekao je Nikolić.

Sa Tomislavom Nikolićem u Jagodini je bio i njegov koalicioni partner iz Pokreta snaga Srbije Dragomir Karić. Ova koalicija danas je obišla gradove u Pomoravskom okrugu.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Evropska Unija,   Jagodina

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.