Mirna, Nevena i Sara otvaraju Beosong

Izvor: Mondo, 18.Feb.2013, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirna, Nevena i Sara otvaraju Beosong

Žrebom je odlučeno da Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović otvore 2. marta prvo veče festivala Beosong sa pesmom "Ljubav je svuda".

prev next 0 0

 

1 / 2

 

2 / 2

Prošlogodišnji učesnik šoua Prvi glas Srbije, Igor Terzija sa pesmom "Moja svetlosti" nastupiće drugi na festivalu, a posle njega Maja Nikolić sa pesmom "Blagoslov", a >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << potom i grupa Kal sa numerom "Usne kadifa".

Nenad Milosavljević, poznatiji kao Neša Galija, sa pesmom "Ruža od baruta" nastupiće peti, dok za njim slede još jedna učesnica PGS Saška Janković sa pesmom "Duga u tvojim očima" i Dušan Zrnić "Što prolazim".

Naredna, osma numera biće "Anđeo sa neba" koju će umesto Maje Odžaklijevske izvesti Nenad Cvijetić, potom Dušan Svilar sa pesmom "Spas" i Sky's sa pesmom "Magija".

Ksenija Kočetova sa pemom "Svetla pale se za nas" nastupiće jedanaesta, a ztim slede Marija Mihajlović sa pesmom "Halo" i Aleksandra Dabić sa kompozicijom "Savršen kraj", zatim Kristina Sabić sa pesmom "Za tebe živim", dok će poslednji na binu izaći Žarko Stepanov koji će otpevati pesmu "Tren".

Publika će prve večeri izabrati pet finalist, a onda 3. marta i srpskog predstavnika za predstojeći Eurosong u Malmeu ovog maja.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko otvara Beosong?

Izvor: Vesti-online.com, 18.Feb.2013

Žrebom je odlučeno da Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović otvore 2. marta prvo veče festivala Beosong sa pesmom "Ljubav je svuda"... Mirna, Nevena i Sara otvaraju Beosong..Prošlogodišnji učesnik šoua Prvi glas Srbije, Igor Terzija sa pesmom "Moja svetlosti" nastupiće drugi na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.