Meč za prvaka Evrope na TV B92

Izvor: B92, 08.Maj.2015, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meč za prvaka Evrope na TV B92

Meč za titulu prvaka Evrope u supervelter kategoriji između Predraga Radoševića i Đuzepea Laurija prenosiće televizija B92 17. maja.

Bi­će to ju­bi­lar­ni 30. meč crnogorskog borca u pro­fe­si­o­nal­nom rin­gu, a iza sebe ima 28 pobeda i jedan po­raz, i to od Fe­lik­sa Štur­ma u bor­bi za svet­sku ti­tu­lu.

U glavnoj uvodnoj borbi nastupiće srpski bokser Marko Nikolić, jedna od najvećih nada srpskog boksa, koji se priprema za "napad" na evropsku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << titulu. Borbe su na programu 17. maja u Podgorici od 22 časa.

"Pripreme sam odradio na najbolji mogući način tako da ću za meč biti maksimalno spreman. Radio sam dosta na otklanjanju nekih nedostataka. Posle više od godinu van ringa željan sam borbe i bitno mi je što ću se, posle dužeg vremena boriti pred svojim navijačima, što će mi biti dodatni motiv. Daću sve od sebe da pobjedim i siguran sam da će pojas ostati u Podgorici", rekao je Radošević.

Njegov rival je 38-godišnji Italijan koji iza sebe u karijeri ima 55 pobeda (33 KO) uz 16 poraza.

"On je iskusan borac, sa mnogo mečeva i pobeda u profesionalnom ringu. Gledao sam njegove borbe i video njegov stil. Nadam se da ću poremetiti njegovu koncepciju. On je "fajter", ide samo napred. Moram nametnuti svoj stil borbe i pokazati mu da nema šta da traži", dodao je Radošević.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.