Počeo sudski proces protiv Madone zbog gej propagande

Izvor: TvojPortal.com, 12.Okt.2012, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo sudski proces protiv Madone zbog gej propagande

>MOSKVA, 11. oktobra 2012. (Beta) - U sudu u Sankt Peterburgu u četvrtak će početi preliminarno saslušanje u procesu protiv američke pevačice Madone i organizatora njenog nedavnog koncerta u tom gradu.
Devet osoba je u avgustu podnelo tužbu protiv Madone Luize Čikone, organizaotra koncerta kompanije PMI i dvorane gde je održan >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << koncert, zahtevajući odštetu od 333 miliona rubalja (10,5 miliona dolara) zbog kršenja zabrane propagande homoseksualnosti.



Advokat Aleksandar Počijev, koji zastupa tužioce, rekao je da se nada da će se predstavnik Madone pojaviti na saslušanju, piše dnevni list Rosiskaja Gazeta.

Grupa aktivista je tražila odštetu za "moralnu štetu" proisteklu iz "otvorene promocije homoseksualnosti" na koncertu koji je američka pevačica 9. avgusta održala u Sankt Peterburgu, prenela je agencija RIA Novosti.

Pogledaj vesti o: Parada ponosa,   Moskva

Nastavak na TvojPortal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.