PRONAĐENO ČUVENO REMEK DELO SA VELIKIM POPRSJEM! Reneova MADONA na AUKCIJI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2018, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRONAĐENO ČUVENO REMEK DELO SA VELIKIM POPRSJEM! Reneova MADONA na AUKCIJI!

Radnja britanske humoristične serije “Alo alo” često se vrtela oko umetničkog dela slikara Van Klompa, “Madona s velikim grudima”. Sad je slika koja se koristila u BBC-evom sitkomu od 1982. do 1992. pronađena i prodaje se na aukciji u Bristolu 1. januara.

Za snimanje serije napravljeno je, naravno, više verzija, ali danas postoji samo jedna, a početna cena biće joj 5000 funti.

Actor Carmen Silvera, 'Allo 'Allo!'s beloved stupid woman, Madame Edith, died >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 16 years ago today. pic.twitter.com/8BM2q4p3QZ

— BritishComedySociety (@BritComSociety) August 3, 2018

- Na ironičan je način ova "bezvredna" slika postala svojevrsno remek delo i mnogi ljudi pre će prepoznati nju nego neka stvarna dela svetske umjetnosti - rekao je Endru Stov iz aukcijske kuće Ist Bristol.

Slika se nalazila kod jednog od zaposlenih u produkciji serije, a imala je svoje mesto u dnevnoj sobi.

Im looking for the picture of the Fallen Madonna with the big Bobbies, can you help me? #alloallo #lfcc

A post shared by Armageddon Expo (@armageddonexponz) on Jul 27, 2018 at 11:22am PDT

"Madona sa velikim grudima" ("Madonna With The Big Boobies"), u seriji bila je remek delo slikara Van Klompa, a Pokret otpora sakrio ga je u kafić Renea Artoa. Nacisti su očajnički hteli ukrasti sliku, a Rene ju je sakrivao u kobasice, ispod svoje košulje, zakopavali su je…
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.