Nova pevačka senzacija - kineska Madona

Izvor: Blic, 11.Sep.2010, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pevačka senzacija - "kineska Madona"

Aji Đihu (25), konobarica iz Kembridža, postala je pevačka senzacija u Kini, sa prodatih 100 miliona primeraka pesama, što je čini jednom od najprodavanijih umetnika na svetu, prenosi "Skaj njuz".

Njena kompanija za odnose s javnošću objavila je da se ona, nakon boravka u Kini, vraća u Kembridž da pokaže roditeljima zlatni disk dobijen za 100-milionito učitavanje njenih pesama na mobilne telefone.

Ona je zbog svojih opscenih R&B pesama i seksi izgleda postala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poznata i kao "kineska Madona".

Aji Đihu, rođena u jednom selu u pokrajini Sičuan, je dala otkaz na svom poslu u porodičnom restoranu "Ružno pače", gde je zarađivala četiri funte po času, kako bi ostvarila svoj san i postala pevačica.

Njen uspeh je zasnovan na spoju lepote i talenta, kao i na njenom entuzijazmu vezanom za R&B i hip hop muziku, smatra promoter mlade zvezde Stiv Igl.

Uspon u karijeri Aji Đihu, koja je u Veliku Britaniju došla sa 13 godina, je počeo nakon što se pojavila u spotu repera Fjudžitiva. Ona je odmah nakon toga potpisala ugovor za kuću "Šlip rekords" 2007. godine, za snimanje svog prvog albuma "Try Me", i otišla u Kinu.

Aji priznaje da je njena muzička karijera mnogo bolja od posla u restoranu, gde je na početku prala sudove.

"Pranje sudova je težak posao. Morala sam da radim svakog vikenda da zaradim više novca. Bila sam srećna kada sam napunila dovoljno godina da postanem konobarica", kaže ona.

"Nekad sam pevala i plesala za goste u restoranu. To je sve što sam ikada želela da radim", dodala je "kineska Madona".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova pevačka senzacija – “kineska Madona”

Izvor: CrveniTepih.com, 12.Sep.2010, 01:00

Aji Đihu postala je pevačka senzacija u Kini, sa prodatih 100 miliona primeraka pesama

Nastavak na CrveniTepih.com...

Konobarica postala pevačka senzacija i prodala 100 miliona primeraka cd-a

Izvor: S media, 12.Sep.2010

Aji Đihu (25), konobarica iz Kembridža, postala je pevačka senzacija u Kini, sa prodatih 100 miliona primeraka pesama, što je čini jednom od najprodavanijih umetnika na svetu, prenosi "Skaj njuz"...Njena kompanija za odnose s javnošću objavila je da se ona, nakon boravka u Kini, vraća u Kembridž...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.