Marko Grubnić se seli u Beograd da bi oblačio Karleušu

Izvor: S media, 18.Maj.2010, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Grubnić se seli u Beograd da bi oblačio Karleušu

Marko Grubnić, poznatiji kao Modni Mačak, stilista mnogih poznatih osoba, u međuvremenu je, čini se, postao poznatiji i od svojih klijenata. Dok ga neki smatraju uspešnim modnim savetnikom sa izuzetnim talentom za modu, za druge je on egzibicionista, jer se slikao go, svima je putem medija dao na uvid kako izgleda unutrašnjast njegovog ormara, javno se svađao sa mnogim javnim ličnostima, tražio svoje asistente putem televizije, sudelovao u rijaliti programima, postao pobornik kabale poput >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Madone i Demi Mur, podvrgao se estetskim zahvatima, napisao knjigu u kojoj je razotkrivao detalje o hrvatskom džet-setu, i još mnogo toga.

Uprkos tome što, kako kaže, živi svoj san, odlučio je da napusti Hrvatsku i preseli se u Beograd.

“Volim Hrvatsku i ljude ovde, ali intenzivno se sedam godina bavim ovim poslom i napravio sam više nego što neki ljudi naprave za celi život. Otvorilo mi se srpsko tržište gde sam poznat, a sada ću mu se posvetiti još više, jer je to tržište veće od našeg. Otvorili su mi se i neki poslovi u Londonu. Strah me je, ali sam siguran da ću u inostranstvu ostvariti stepenicu više, jer sam ovde ostvario maksimum i mislim da je vreme da se prostor prepusti mlađim stilistima koji se dokazuju u pokušaju da postanu novi Marko Grubnić”, rekao je Modni mačak za “Extru”.

Šta ga je tačno podstaklo da se preseli u Srbiju još nije jasno, ali nagađa se da bi to mogla da bude saradnja sa folk pevačicama Stojom i Jelenom Karleušom. Marko je naročito oduševljen skandaloznom JK, pa je, nakon što ju je upoznao, najavio "početak jednog divnog prijateljstva".

Zašto bi Megan Foks pre gladovala nego kuvala, zašto psuje i boji se bakcila pročitajte OVDE. Izvor: Svet.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.