MADONU ZAPROSIO 29 GODINA MLAĐI DEČKO

Izvor: Kurir, 04.Mar.2012, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MADONU ZAPROSIO 29 GODINA MLAĐI DEČKO

Majku Brahima Zaibata ne brine to što je Madona 29 godina starija od njega nego što ona kabalista a on musliman

Madona je psole rastave s Gaj Ričijem 2008. rekla da bi radije da je pregazi voz nego da ponovo stane pred oltar i izgovori sudbonosno 'da', ali od kad je zaprosio Brahim Zaibat (24) ona se dvoumi.

Naime, plesač Brahim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je zaprosio pre tri nedelje dok su bili u kabalističkom centru u Njujorku. Madona (53) mu još nije rekla što je odlučila, piše Dejli mejl.

- Zaprosio je, ali nije mu govorila jer mora pomno da razmisli. Ne želi da žuri. Srećna je s njim, ali ima nekih njenih prijatelja koji nisu sigurni da je spremna ponovno da se uda - otkrio je poznanik pevačice i dodao da Madona voli da ima mlađeg muškarca uz sebe uz kojeg se i ona oseća mlado.

Brahim je Madonu upoznao sa svojom majkom Patricijom Vidal (45) koja je ostala bez teksta kad je videla svog sina s poznatom pevačicom. Plesačevu majku ne brine to što je on u vezi s 29 godina starijom ženom, već to što pod njenim utcajem sve više praktikuje kabalistički način života, a majka ga je odgojila kao muslimana.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Madonu zaprosio dečko

Izvor: Blic, 04.Mar.2012

Brahim Zajbat pevačicu je zaprosio pre tri dana u kabalističkom centru. Bez obzira na to što je plesač Madonu upoznao i sa svojom majkom koja je od nje mlađa osam godina, pevačica se dvoumi da li da prihvati Brahimovu ponudu. ..Nakon razvoda sa Gajem Ričijem 2008. godine, pevačica je rekla da...

Nastavak na Blic...

Madonu zaprosio dečko

Izvor: medio.rs, 05.Mar.2012, 01:12

Brahim Zajbat pevačicu je zaprosio pre tri dana u kabalističkom centru. Bez obzira na to što je plesač Madonu upoznao i sa svojom majkom koja je od nje mlađa osam godina, pevačica se dvoumi da li da prihvati Brahimovu ponudu.

Nastavak na medio.rs...

Madonu zaprosio dečko, ona se dvoumi

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2012

Brahim Zajbat pevačicu je zaprosio pre tri dana u kabalističkom centru. Bez obzira na to što je plesač Madonu upoznao i sa svojom majkom koja je od nje mlađa osam godina, pevačica se dvoumi da li da prihvati Brahimovu ponudu...Nakon razvoda sa Gajem Ričijem 2008. godine, pevačica je rekla da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Madonu zaprosio 29 godina mlađi dečko

Izvor: S media, 05.Mar.2012

Plesač Brahim Zaibat zaprosio je Madonu i upoznao je sa svojom porodicom. Kraljica popa se dvoumi iako je pre četiri godine izjavila da bi više volela da je udari voz nego da ponovo uđe u brak.

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.