Madoni milijardu dolara za život u Vegasu?

Izvor: Vesti-online.com, 23.Avg.2010, 07:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madoni milijardu dolara za život u Vegasu?

"Kraljica popa" Madona (51) možda će se uskoro preseliti u Las Vegas, pošto je dobila gotovo "nepristojnu ponudu" da u svetskoj prestonici kocke nastupa pet godina za honorar od milijardu dolara.

Na račun Las Vegasa pristigle su i kritike jer toliki iznos nudi za nečije nastupe dok se poboljšanje ekonomske situacije u svetu tek nazire.

Ipak, čini se da ljudi, sudeći prema podacima o prodaji karata s >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << njenih posljednjih nastupa, žele da vide Madonu.

Pevačica navodno razmatra ponudu, a što se Las Vegasa tiče, on je poslednjih godina postao epicentar industrije zabave, pa je jasno da želi da privuče najveće zabavljače na svetu kako bi sačuvao stečenu reputaciju.

Madona je četvrta najplaćenija zabavljačica na svetu, a ako pristane na ponudu i potpiše ugovor s Las Vegasom pridruži će se klubu žena milijarderki.

Svoj do sada najunosniji ugovor (80 miliona funti), Madona je potpisala 2007. godine, a ako pristane na najnoviju ponudu mogla bi se da se pridruži Selin Dion i Eltonu Džonu koji su već pristali da nastupaju u Las Vegasu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.